aerialangels banner

FAQ

Lesrooster aerial angels paaldansen

Iedereen kan paaldansen! Je bent niet te oud/dik/dun/zwak/druk/etc. Iedereen is welkom en zo nodig doen we aanpassingen voor jou, zodat jij je bij ons thuis voelt. We bieden lessen aan op elk niveau, dus ook voor jou!

Koop eerst je proefles hier:

Vervolgens mag je je les zelf inplannen in het rooster wanneer het jou uitkomt. Dit kan je doen in onze Virtuagym app. Deze kan je hier downloaden:

Nu ben je er klaar voor! Tot gauw!

Kleed je vooral in laagjes. Tijdens de les dragen we een kort sportbroekje met een sporttop of hemdje. Tijdens de warming up mag je hier een legging of joggingbroek en eventueel een shirt overheen dragen. Draag sokken of sport met schone blote voeten; schoenen zijn niet toegestaan in de zaal.

Voor de choreo lessen raden we aan sokken en kniebeschermers te dragen. Bij de sexy choreo mag je eventueel ook op hakken dansen, mits je niveau dit toelaat.

Moeten, nee, maar je krijgt grip op de paal door middel van je huid. Het maakt het makkelijker om wat blote huid te hebben. Voel je je hier niet prettig bij, ben je vrij om zo lang als jij wilt je joggingbroek aan te houden. Je zult merken, het went vanzelf.

Neem een handdoekje mee om je handen en de paal schoon te maken. Draag geen sieraden (ringen, armbanden, grote kettingen/oorbellen) tijdens de les i.v.m. het beschadigen van de paal.

Nu je de app op je telefoon hebt kan je onder het kopje ‘shop’ zelf een strippenkaart of abonnement aanschaffen. Een strippenkaart is 6 maand geldig en abonnementen lopen vanzelf af. De betaling gaat via automatische incasso.

Via je abonnement/strippenkaart krijg je credits. Deze kan je gebruiken om je lessen te reserveren. Elke les kost 1 credit. Bij abonnementen vervallen de credits na elke maand en krijg je weer nieuwe, afhankelijk van de grootte van je abonnement. De credits van een strippenkaart zijn tot 6 maand na aankoop geldig.

Je kan 2 weken van tevoren je lessen reserveren. Kan je toch niet? Schrijf je dan ook weer uit, want dan is er weer een plekje vrij voor een ander EN als je langer dan 24 uur voor aanvang van de les annuleert krijg je je credit terug.

Zit een les vol? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Je krijgt dan een notificatie als er een plekje vrij komt als iemand zich uitschrijft. Schrijf jezelf dan snel in, want misschien ben je niet de enige op de lijst!

Ja dat kan! Verhogen kan je doen door ons een mailtje of appje te sturen met welk abonnement je graag wilt. Je nieuwe abonnement gaat dan de eerste dag van de volgende maand in. Je abonnement verlagen of tussentijds opzeggen is helaas niet mogelijk.

Jazeker, dat kan gewoon. Hou er wel rekening mee dat naarmate je zwangerschap verloopt je bepaalde spieren beter even niet moet trainen. Je lichaam kan heel goed zelf aangeven wat wel en niet fijn voelt.

Het is belangrijk is om goed naar je lichaam te blijven luisteren en bij twijfel je arts of verloskundige te raadplegen. Op het moment dat paaldansen niet meer gaat zetten we je abonnement op pauze. Daarna kunnen we samen afspreken wanneer je weer wilt starten als je weer hersteld bent.

Jazeker! Doe ons een mail met je voorstel, dan kijken we hoe we jouw evenement nog toffer kunnen maken.

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar info@aerialangels.nl of app naar 06-83106206