aerialangels banner

Lessen paaldansen & aerial hoop

Beginners 1 & 2

Heb je nog nooit gepaaldanst? Dan is de beginners les iets voor jou! In deze lessen leer je de basis technieken van het paaldansen, vertrouwen op je lichaam en bouw je kracht en flexibiliteit op.

Intermediate

In deze lessen werken we aan het combineren van de spins en tricks uit de beginners lessen en de krachtopbouw naar moeilijkere tricks zoals een aerial invert, brass monkey of een shouldermount.

paaldansen handstand aerial angels kampen


Lessen Paaldansen & Aerial Hoop Aerial Angels

Advanced

In deze lessen leer je zwaardere tricks en langere combinaties. We werken aan transities vanuit (aerial) inverts, shouldermount, en handspring.

Lessen Paaldansen & Aerial Hoop Aerial Angels

Aerial Hoop

Waar je bij paaldansen huid nodig hebt om grip te creĆ«ren, leun je bij aerial hoop juist op de hoop of ‘stut’ je je lichaam ertussen. Deze lessen zijn toegankelijk voor elk niveau, maar heb je een aantal paaldans lesjes gehad heb je wel een voorsprong. In de ene maand ligt nadruk op tricks, de andere maand op choreo. De tricks lessen zijn beter te volgen voor beginners.

Lessen Paaldansen & Aerial Hoop Aerial Angels

Vrije training

Duurt de freestyle je altijd te kort? Neem je paaldansmaatje mee en kom spelen op de zaterdagmorgen! Samen starten we met een warming up, daarna ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt!

paaldansen kampen vrije training

Pole choreo

Leer een contemporary of sexy choreo aan op muziek. Beide lessen wisselen elkaar maandelijks af. Draag sokken en kniebeshermers en evt. heels tijdens de sexy choreo. Niveau: Intermediate

Lessen Paaldansen & Aerial Hoop Aerial Angels