Verhuur

Zaal

Zoek je een ruimte voor je feest of presentatie? Huur onze ruime bovenverdieping af! De zaal beschikt over een keukentje en een muziekinstallatie. Er staat 3 lekkere banken. Op aanvraag kunnen we ook stoelen (bv. voor een presentatie) in de zaal zetten. De garderobe en toilet bevinden zich op de benedenverdieping.

x pole a frame

X-pole A-frame

Huur een A-frame van X-pole voor aerial hoop of silk. Voor een mooie fotoshoot in het park of voor een training thuis.

Het A-frame wordt geleverd in handige draagtassen die in een personenauto passen en het opzetten kan in een paar minuten.

Het A-frame is bedoeld voor basis gebruik van silk of hoop, niet voor drops of heftige schommelende bewegingen. Het is getest voor training tot 700kg statisch gewicht en 140kg bij beweging.

Specificaties:
Hoogte frame: 2,23m tot 3,35m
Vloeroppervlak: 4,4m2 tot 8,9m2
Gewicht:
Frame: 35 kg
Zandzakken 5 kg (4x)

Huurprijs € 200,-/dag
Borg: € 250,-

Aerial Hoop

Wil je zelf een dagje spelen in de hoop bij je thuis? Of misschien wel in het park? Bij ons kan je een aerial hoop huren!

De hoop wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hang de hoepel om een balk of huur het A-frame erbij zodat je het overal op kan zetten!

Diameter hoop: 95 cm

Huurprijs € 50,-/dag
Borg: € 75,-

X-pole X-stage

Wil je thuis oefenen of in het park? Het draagbare paaldanspodium dat gemonteerd kan worden in slechts een paar minuten. De X-stage staat op zichzelf en hoeft niet te worden bevestigd aan een plafond. Dankzij het robuuste ontwerp is hij sterk genoeg om de meest veeleisende bewegingen aan te kunnen. Deze X-stage heeft zowel de optie ‘static’ als ‘spinning’.

Specificaties:
Diameter paal: 45 mm
Diameter stage: 1600 mm
Stage hoogte: 110 mm
Totale hoogte: 3050 mm
Bruikbare paal: 2890 mm
Gewicht:
Main frame: 26 kg
Stage panelen: 46 kg
Paal: 14 kg
Totaal: 86 kg

Huurprijs € 200,-/dag
Borg: € 250,-

Lollipop Hoop

Kan je niet kiezen tussen hoop en pole? Dat hoeft ook niet! Met deze lollipop extensie bovenop de X-stage heb je het beste van beide. De lollipop is zowel los als in combinatie met de X-stage te huur.

Diameter hoop: 95 cm

Huurprijs
Losse lollipop € 50,-/dag
Borg: € 75,-

Lollipop incl X-stage € 225,-/dag
Borg: € 300,-